Lille knallertklub efterlyser sponsorer og opbakning til deres knallerttræf

19. marts 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

En lille knallert klub, som holder til på sønderborgkanten, har et årligt knallerttræf på et grønt område på Skovbyvej 21 i Mintebjerg, hvor enhver med en ældre knallert er velkommen til at være med.

”Det er altid i weekenden i uge 33, weekenden midt i august, der er adgang for alle. På pladsen kan der købes øl, sodavand og pølser, siger Benny Shirdewan til SønderborgNYT.

”Og har du en gammel knallert, så kan du deltage i vores køretur på Als om lørdagen”, siger han videre og tilføjer, at klubben har travlt med at finde sponsorgaver, som kan sælges på auktion eller bruges i lotteri, hvor penge går til Hospitalsklovnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så er du frisk på at sponsorere eller har du lyst til at ha’ en bod med loppeting på pladsen, når der er træf, så ring gerne til mig på telefon 2616 3894”, siger Benny Shirdewan.

I 2019 gav knallerttræffet 4.110,50 kroner til Hospitalsklovnene og i 2020 blev det til hele 7.068,50 kroner.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...