Lille naturbrand ved Kær Vestermark hurtigt slukket

20. juli 2021 112

Tirsdag formiddag rykkede Brand og Redning til Kær Vestermark, fordi der kom en alarm, som sagde, der var gang i en naturbrand.

“Det var ved t-krydset ved vejen Under Broen, som fører under Alssundbroen, der var en meget lille brand. Der var ild i græsset og vi fik hurtigt slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen.

Indsatslederen har ikke et bud på, hvordan branden opstod.

“Det kan jeg ikke sige noget om, men jeg kan fortælle, der ikke lå cigaretskodder og også, at der ikke har været gang i en ukrudtsbrænder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

På hjemmesiden brandfare.dk finder du en række vigtige oplysninger om brandfare i naturen. Her kan du blandt andet finde gode råd om, hvordan du undgår naturbrande, et brandfareindeks, der viser brandfaren i naturen over de kommende døgn, og en oversigt over, hvor i landet der eventuelt er indført afbrændingsforbud og hvad forbuddene betyder.

Så tjek Brandfare.dk, hvis du skal tænde bål eller bruge ukrudtsbrænderen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...