Linak forlænger FC Sønderborg-sponsorat

24. marts 2015 Erhverv

Siden starten med  FC Sønderborg i 2008 har LINAK spillet en betydende rolle, og dermed været med til at sikre talentudviklingen. Nu har LINAK forlænget sit hovedsponsorat med FC Sønderborg for en et-årig periode.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har flyttet os meget, og der er ingen tvivl om, at LINAK’s tro på talentudvikling har været afgørende for, at vi er kommet så langt, som vi er i dag”, siger FC Sønderborgs sportschef, Rasmus Andreassen.

“Netop derfor er jeg også meget glad for, at LINAK har valgt at give os mulighed for at konsolidere os og skabe et bæredygtigt projekt, der kan forankres i Sønderborg-området i de næste mange år”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med aftalen med LINAK intensiverer FC Sønderborg nu jagten på flere sponsorer, og har bl.a. etableret en erhvervsklub. Støtte fra områdets erhvervsliv har afgørende betydning for klubbens muligheder. I øjeblikket er seniorholdet placeret i toppen af Danmarksserien, og spiller første kamp ude lørdag mod Skanderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...