Lindab A/S får Årets Efteruddannelsespris

21. maj 2014 Erhverv
Fra venstre centerrådsformand Marita Geinitz, direktør Mette Brøndum, HR koordinator Teddy Pedersen, direktionsassistent Ann- Dorthe Danielsen samt centerchef Bent Bräuner Sørensen.

Fra venstre centerrådsformand Marita Geinitz, direktør Mette Brøndum, HR koordinator Teddy Pedersen, direktionsassistent Ann- Dorthe Danielsen samt centerchef Bent Bräuner Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

VEU-center Syd har for 3. gang uddelt årets Efteruddannelsespris, der i år tilfalder virksomheden Lindab A/S. Anerkendelsen er udformet som et indrammet diplom, og det blev overrakt til Lindabs direktør Mette Brøndum af centerrådets formand Marita Geinitz.

 Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab betragter sine medarbejdere som et af fire centrale områder af “Lindab Life”. Virksomheden tilstræber på flere områder at være en attraktiv arbejdsplads ikke mindst gennem indsatser på medarbejderudviklingsområdet. Af indstillingen fremgår det, at HR-funktionen på Lindab har sat sig ind i sagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lindab kender til og bruger de mange muligheder og kombinationer af efteruddannelse, der bl.a. kan føre til at den enkelte opnår et faglært niveau, og virksomheden indtænker i den grad efteruddannelse i dagligdagen f.eks. også i personalepolitik og medarbejderudviklingssamtaler.

Ved overrækkelsen sagde centerrådsformand Marita Geinitz bl.a.:

– I Centerrådet synes vi, at jeres fremsynethed og store fokus på viden- og kompetenceudvikling hos alle jeres medarbejdere, nuværende som kommende, fortjener ros og anerkendelse. Det er en af grundene til at I i år får prisen som Årets Efteruddannelsesvirksomhed 2014”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør Mette Brøndum takkede for prisen. Hun var glad for anerkendelsen og lagde vægt på, at Lindab har så stort fokus på opkvalificering og flere faglige kvalifikationer, netop fordi der i den grad fremover er brug for både specialister og medarbejdere med flere kompetencer, således at vi sikrer en høj grad af fleksibilitet i den daglige drift.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...