Line Nørskov Jensen er Sønderjysk Mester i skydning

Foto: Sønderborg Skyttekreds
Foto: Sønderborg Skyttekreds
16. februar 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Skytterne fra Sønderborg Skyttekreds fik en Sønderjysk Mester, Line Nørskov Jensen, og i alt syv medaljer ved Sønderjysk Mesterskab 2022 for luftgevær på 15 meter banerne i Skærbæk Fritidscenter.

Der blev skudt en Hovedskydning og en Mesterskabsskydning på hver 20 skud før DGI Sønderjylland kunne kåre de sønderjyske mestre, skriver skyttekredsen i en pressemeddelelse.

I Hovedskydning Klasse B1 var der en 1. præmie til Line von Riegen og en guldmedalje i Mesterskabsskydningen med en samlet score på 399/18 pt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var desværre ikke nok til et Sønderjysk Mesterskab, der blev vundet med 400/15 pt.

I Hovedskydning Klasse B2 fik Jessica Rose en 3. præmie. I Mesterskabsskydningen vandt Lucas Clausen sølv med 395/13 pt og det blev til en bronzemedalje til Jessica Rose med en samlet score på 395/8 pt.

I Hovedskydning for juniorskytterne Klasse J2 var der en 1. præmie til Jamie Illner og en 2. præmie til Line Nørskov Jensen.

I Mesterskabsskydningen blev Line Nørskov Jensen Sønderjysk Mester med en samlet score på 399/10 pt. Bronzemedaljen gik til Jamie Illner med en score på 397/19 pt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I klassen Å1 vandt Emma Sofie Vogt Widtfeldt 3. præmien i Hovedskydningen og en bronzemedalje i Mesterskabsskydningen.

I Å2 var der en 2. præmie i Hovedskydningen og en sølvmedalje i Mesterskabsskydningen til Jimmy Illner.

Der deltog i alt 21 skytter fra Sønderborg Skyttekreds.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...