Lions Als solgte 900 tulipanbuketter

21. marts 2022 Sønderborg

Med godt benarbejde – bogstaveligt talt – er det lykkedes Lions Als at skabe en stor succes med det årlige tulipansalg. De første år var det primært salg fra dør til dør af enkelte buketter til forretninger. Nu er salget primært via mails eller telefon til virksomheder, som donerer et større antal buketter til plejecentre og sygehuse.

Sidste år måtte salget desværre aflyses på grund af Corona. Men ellers er salget steget støt år for år – og sådan var det også i år, hvor rekorden lyder på 900 solgte buketter. Det har samtidig betydet, at kvinderne i Lions Als i år tog to dage i brug for at få ordnet de mange buketter, sat dem i vaser og bragt ud, skriver Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er så glade for tulipanaktiviteten, fordi den på flere parametre er så meget i Lions’ ånd. Vi skaber stor glæde på sygehusene, plejecentrene og de beskyttede værksteder, når vi kommer med tulipanerne – det er en stor fornøjelse. Bagefter skaber vi glæde en gang mere, når vi uddeler overskuddet fra tulipansalget til organisationer i lokalområdet, som arbejder med at hindre og minimere forskellige former for misbrug og dets skadevirkninger i familierne. Og så er tulipanaktiviteten rigtig god for klublivet – vi hygger os sammen om at arrangere tulipanerne og bringe dem ud”, fortæller Hanne Emdahl Pedersen fra tulipanudvalget i Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Firmaerne i Sønderborg-området, der har købt og doneret helt op til 100 buketter, er Broager Sparekasse, Linak, IP Nordic, Danfoss, Syd Design, Sønderjysk Forsikring, Hjortgård Byggeri, VVS Søren M. Pedersen, VVS Bendixen, Byggefirmaet Fynsk, Helsam, GCM Estate, EDC Mæglerne, Business College Syd, Hotel Sønderborg Strand, Sønderborg Sommerrevy Show, Frøs Herreds Sparekasse, MR Klausen, Aktiv Fysioterapi, Fysio Natur, Revision & Regnskab og Advokaterne Kongevej.

Derudover har mange butikker, firmaer og enkeltpersoner bakket op om kampen mod unges misbrug ved at købe en enkelt eller to buketter, som har bragt forår og samfundssind ind ad døren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...