Lions Bogmarked holder både fredags- og lørdagsåbent i december

27. november 2019 Sønderborg

Lions i Sønderborg samler brugte bøger ind og sælger dem videre fra Bogmarkedet – og her kan du hver lørdag gå på jagt efter gode læseoplevelser, der – for små penge – kan tages med hjem. Og en god nyhed for læseglade sønderborgensere er, at Lions vil skrue op for åbningstiderne i julemåneden.

Det betyder at Lions’ Bogmarked i Store Rådhusgade foruden de normale åbningstider hver lørdag fra 11:30 til 14:00 også har åbent de kommende fire fredage fra 14:00 til 17:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi lægger ud med Black Friday hvor vi på denne fredag har et godt tilbud, så når man køber fem indbundne bøger blot skal betale for fire”, siger Frode Sørensen fra Lions i Sønderborg.

Desuden er der fredagsåbent den 6. december, den 13. december og igen den 20. december.

Lionsmedlemmerne har besluttet, at hele indtægten fra Bogmarkedet frem til juni måned skal sendes til Kræftens Bekæmpelse. Lige nu er der 10.000 kroner på kontoen.

“Og når vi siger hele indtægten, så mener vi hver en krone. I Lions har vi ikke ansat en dyr administration, så vi har ingen udgifter på at håndtere vores indtægter”, siger Frode Sørensen til SønderborgNYT. Det er Lions-medlemmerne selv, der yder en frivillig indsats for at kunne hjælpe andre.

Og takket være dem, kan du finde gode, brugte bøger, du kan give videre eller hygge dig med i de mørke decemberaftener.

“Vi tager også gerne imod bøger, så folk må gerne komme med bøger, som de ikke vil have stående længere”, siger Frode Sørensen.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk