Lions Club Als vil hjælpe misbrugere

17. februar 2015 Samfund

Køb blomster, køb blomster! – de dejligste forårsbebudere – og du får dem endda bragt lige til døren og i en vase. Sådan er tilbuddet fra Lions Club Als de kommende uger til Sønderborgs erhvervsdrivende, og hele overskuddet fra salget går til lokalt hjælpearbejde.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er fjerde år, de frivillige i Lions Club Als sælger tulipaner, og sidste år løb salget op i 300 buketter. I år bringes buketterne ud tirsdag den 17. marts, hvorefter de kan stå i butikken og glæde såvel medarbejdere som kunder i mange dage efter. Samtidig fortæller butikken med vasen og etiketten på den, at man støtter velgørende arbejde i Sønderborg.

Det er besluttet, at overskuddet i år skal gå til at give enlige mødre med børn et højskoleophold i sommerferien. Familierne findes i samarbejde med Sønderborg Kvindekrisecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

De foregående år er bl.a. det forebyggende arbejde i SSP og blandt unge på Sønderborg Kommunes Misbrugscenter støttet.

images“Vi har været utrolig glade for den økonomiske støtte, vi har fået i forbindelse med LC Als’ tulipansalg. Vi kunne gennemføre tre musikforløb med tre grupper, og det gjorde en stor forskel i behandlingen af de unge, der fik mulighed for at arbejde med sig selv gennem musikken. For os medarbejdere var det også meget spændende at få faglig indsigt i musikkens effekt på behandlingen – den viste sig at være en god motivation hen imod en beslutning om at stoppe med at bruge rusmidler”, fortæller misbrugsbehandler Mette Terp fra Misbrugscentrets ungeteam i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salget af buketter foregår de kommende uger og frem til 10. marts. Medlemmerne af Lions Club Als besøger forretningerne med tilbuddet, og der kan afregnes på stedet eller overføres penge. Uanset betalingsformen kan man være tryg ved, at 75 af de 100 kr., som buket og vase koster går til hjælpearbejdet.

Lions Club er verdens største non-profit velgørenhedsorganisation, hvor ingen donerede penge bruges på administration.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...