Lions Club Sønderborg gav Sind 10.000 kroner- hvem synes du skal have 10.000 i næste måned?

29. december 2022 Sønderborg
Jens Eggers giver pengebeviset til Jens Christian Kristensen. Foto: Ole Kæhler
Jens Eggers giver pengebeviset til Jens Christian Kristensen. Foto: Ole Kæhler

Onsdag aften kom der ekstra penge i Sind Sønderborgs kasse og det skyldes en donation fra Lions Club Sønderborg, som valgte den lokale afdeling af Sind som modtager af hele 10.000 kroner.

“Jeg må indrømme, jeg ikke kendte noget til Jeres forening, men da jeg gik i gang med at læse kommentarerne på vores Facebookside, så kunne jeg se, at I gør en masse godt og det vil vi gerne støtte med 10.000 kroner”, sagde Lions-præsident Jens Eggers, inden han gav beviset på donationen til Sind-formand Jens Christian Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag havde en del af Sind-medlemmerne været i biografen og efter at have set film, skulle de lave mad og spise sammen i Frivillighedens Hus – og de alle blev noget overraskede, da Jens Eggers pludselig dukkede op og især at han havde penge med.

Hvad pengene skal bruges på, er endnu ikke besluttet, men Sind-formanden har bestemt en idé.

“Jeg vil foreslå, at vi laver et påske-arrangement og så skal vi også bruge penge på vores månedlige maddag, hvor vi har fælles madlavning og spisning”, siger han. Her bliver der lavet mad for bare 15 kroner pr. deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre foreninger kan også være heldige

De 10.000 kroner til Sind var første af i alt seks donationer på hver 10.000 kroner, som overrækkes hver måned!

“Vi har lavet et samarbejde med SønderborgNYT, hvor du i kommentarfeltet under artiklen på LIONS Sønderborgs Facebookside kan skrive hvilken forening/organisation, du synes, bør modtage en donation på 10.000 kroner og vi finder det bedste forslag den 15. januar”, siger Jens Eggers fra LIONS Sønderborg. Han fortæller videre, at der i december var overraskende mange, som havde skrevet forslag på Lions’ Facebook og nu håber han på, det igen strømmer ind med forslag, så der også kan deles penge ud i januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet kan ikke doneres til privatpersoner eller almindelig drift, men skal gå til et alment formål eller humanitært arbejde. så flest muligt får glæde af pengene.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...