Lions-kvinder er på vej ud ud med 270 tulipan-buketter

9. marts 2020 Sønderborg

Lions-kvinderne i Sønderborg sælger tulipaner hvert år i februar/marts og indtjeningen går til kampen mod misbrug.

“I mange år har Linak købt 50 buketter til de ældre på Guderup og Tangshave Plejehjem og Danfoss har købt 150 til Sønderborg Sygehus. En rigtig dejlig idé”, siger Lions-kvinden Johnna Maibom til SønderborgNYT..

Hun har gået og tænkt, at det da måtte være en opgave for Sønderborg Kommune at købe til resten af kommunens plejehjem, men der kom en tilbagemelding på, at det kunne de ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så tænkte vi i Lions, at der måtte være nogle erhvervsfolk, som ville synes, at det var en god ide at gøre de gamle glade. Og det var der gudskelov. Der bliver i alt delt 270 buketter ud til plejehjemmene. Det er jo fantastisk”, siger Johnna Maibom.

De glade givere er Broager Sparekasse, Advokaterne på Kongevej, Andelskassen, Linak, ipnordic, Brødrene Ewers, MR Klausen, Auto Lindvang, Sønderborg Sommer Revy, SIB og Saak-Gruppen.

“Vi kører buketterne ud til plejehjemmene i eftermiddag og hospitalet får sine leveret i morgen, tirsdag.

“Det er et samarbejde Lions-kvinderne imellem. Nogle har besøgt butikker og andre erhvervsdrivende i Sønderborg. Vi har faktisk solgt mere end 800 buketter. Det er det største salg, vi nogen sinde har haft. Så vi er lykkelige”, siger Johnna Maibom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk