Lions-kvinderne stiller deres tombola op i Jernbanegade

19. november 2020 Sønderborg

Lions Club Als bidrager hvert år til julestemningen i Sønderborgs gader med en tombola. Det plejer at være den første lørdag i december, men i år er det på Black Friday, den 27. november. Der er til gengæld ikke ændret på, at tombolaen er fyldt med flotte præmier, og at man ubeskåret støtter Lions’ hjælpearbejde, når man køber lodder.

Tombolaen, som i år er placeret på Jernbanegade mellem Tøjeksperten og Carstensens Tehandel, er åben mellem klokken 11-17. Men tøv ikke for længe med at besøge tombolaen, for Lions-kvinderne har flere år oplevet, at det var slut med både lodder og gevinster, inden den annoncerede lukketid, skriver foreningen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er så heldige, at vi har en lang række fantastiske sponsorer, som hvert år støtter os med flotte gevinster. Det er vi dybt taknemlige for. De flotte gevinster bliver pakket ind i cellofan, så boden tager sig spændende og lækker ud. Samtidig har vi ikke flere lodder end, at chancerne for at vinde rent faktisk er gode. Og så tror vi også, at folk gerne vil støtte den gode sag, vi står for”, siger Evelyn Bolderslev fra Lions’ tombolaudvalg.

“I Lions bruger vi ingen penge – som i nul kroner – på administration. Når folk støtter os, går hver eneste øre til hjælpearbejde, primært i lokalområdet, og primært til børn og unge. Det kan vi mærke betyder noget for dem, der prøver lykken i vores bod”, siger Evelyn Bollerslev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan kende Lions’ bod på de gule beachflag og de søde Lions-kvinder, der står klar til at sælge lodder og udlevere gevinster.

Vi ses på Jernbanegade i Sønderborg den 27. november.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...