Lions: Køb vores 20. rabathæfte til 40 kroner og få rabatter for 3-4.000 kroner

9. november 2019 Sønderborg

Nu har du igen chancen for at købe de eftertragtede rabathæfter fra Lions i Sønderborg.

“De koster 40 kroner og bruger man dem alle, så er der en besparelse på omkring 3-4000 kroner”, siger Arne Kay til SønderborgNYT.

Rabatkuponerne sælges i samarbejde med spejdere, friskoler, ungdoms- og idrætsforeninger i Sønderborg. Hæftet kan også købes i Lions’ bogmarked i Store Rådhusgade, der er åben fra 11:30 på lørdage.

“Hvis flere foreninger vil tjene lidt til deres fælles kasse ved at sælge for os, så skal de bare ringe til mig på telefon 2224 6373”, siger Arne Kay og tilføjer, at sælgerne får halvdelen af de 40 kroner, som de får ind for hver solgt rabathæfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kom selv på ideen til rabathæfterne for godt 20 år siden og jeg havde netværket til, jeg kunne få det til at lykkes”, siger han.

Tid skal bruges

Dengang Arne Kay stoppede på arbejdsmarkedet, var han klar over, at han skulle fylde tiden ud med noget.

“Så jeg gik med i sponsorudvalget i golfklubben ude ved Augustenborg, hvor vi hentede 6-700.000 kroner om året til klubben”, siger Arne Kay. Efter at han havde været der i 7 – 8 år, blev det Lions i Sønderborg, der fik gavn og glæde af hans mange ideer og hans talent for at finde penge, som kunne sendes videre til velgørende formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu, hvor det er den 20. udgave af rabathæftet, der sendes på gaden, betyder det også et farvel til Arne Kay, som forlader arbejdsgruppen.

“Men alt er i trygge hænder hos Erling Jørgensen, Kurt Sørensen, Per Beierholm, Tage Hansen og Hans Poul Kamper”, siger Arne Kay og tilføjer, at rabathæftet er en god opgave.

“Butikkerne er glade for at være med, køberne har glæde af dem og det samme har sælgerne og Lions, så det kan ikke blive meget bedre”.

For 40 kroner køber man rabatter for 3-4.000 kroner – og støtter samtidig de foreninger, der sælger hæfterne – og også Lions, der sender penge videre til velgørenhed.

Lions har ingen administrationsudgifter, men sender 100 procent af de indsamlede penge videre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...