Lions Sønderborg giver 10.000 kroner til Kvinde- og Krisecentret

Maybritt Kay Hinrichsen og Erling Jørgensen. Privat foto
Maybritt Kay Hinrichsen og Erling Jørgensen. Privat foto
17. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I marts sendte Sønderborg Kvinde- og Krisecenter en ansøgning til Lions Club i Sønderborg.

De skrev, at formålet er at skabe fællesskab og netværk for kvinder og børn som har været voldsudsatte og desuden bidrage til et godt liv uden vold med fokus på empowerment.

”Som jeg forstår, har denne gruppe af kvinder og børn et meget spinkelt netværk, eller slet ingen netværk, og som af sikkerhedsmæssige årsager har skullet starte helt forfra. Kvinderne har ofte begrænset økonomi og dermed meget ringe mulighed for at komme ud af en fastlåst situation”, siger Lionspræsident Erling Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Sønderborg vil gerne støtte foreninger eller organisationer, der laver frivilligt arbejde, som hjælper dem i samfundet, som har hårdt brug for hjælp.

”Konkret vil vi støtte centrets aktiviteter på to områder: Samværs- og oplysningsnetværk, hvor man informerer om offentlige støttemuligheder samt aktivitetsdelen med ture og udflugter i nærområdet. Derfor har vi besluttet at støtte jeres aktiviteter til efterværn for voldsramte kvinder og børn med 10.000 kroner”.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...