Kommunen: LiveSignMedia A/S meldt til politiet

13. februar 2015 Erhverv

Sønderborg Kommune har meldt ejeren af Nørre Havnegade 8 og LiveSignMedia A/S til politiet, fordi der er et lysskilt på bygningen i Nørre Havnegade.

Kommunen håber Politiet kan hjælpe med at få skilt fjernet fa en husgavl

Kommunen håber Politiet kan hjælpe med at få skilt fjernet fa en husgavl

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen har sagt nej til, at der må være et lysskilt på bygningen og har bedt om, at det bliver taget ned i en såkaldt påbudssag.

Det fremgår af bilagene hos Teknik- og Miljøudvalget.

Hverken ejer af ejendommen eller ejer og bruger af lysskiltet har efterkommet påbuddet.

En repræsentant fra Planafdelingen har senest den 10. februar konstateret at lysskiltet stadig hænger på ejendommens gavl.

Det er kommunens vurdering, at lysskiltet er ulovligt, da det er i strid med lokalplanen for området og der ikke er givet dispensation eller tilladelse fra Sønderborg Kommune til virksomhed på ejendommen og, at denne er i strid med byplanvedtægten for området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu håber kommunen på, at politiet kan løse problemet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...