LO er klar med 1. maj-programmet

28. april 2015 Politik

Med mange boder, pølser og lidt at spise samt musikunderholdning – og ikke mindst gode talere og et godt vejr, er Mølleparken i Sønderborg igen rammen om festlighederne omkring 1. maj aktiviteterne.

Skatteminister Benny Engelbrecht  skal tilbringe en del af 1. maj på forskellige talerstole.

Skatteminister Benny Engelbrecht skal tilbringe en del af 1. maj på forskellige talerstole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen tager sin begyndelse i Egen Forsamlingshus med morgenkaffe fra kl 08.00, hvor Benny Engelbrecht og borgmester Erik Lauritzen taler. Ligeledes er der formiddagsarrangementer i hhv Gråsten og hos Metal Sønderborg samt hos 3F Sønderborg.

Mølleparken

Med fanerne flot vejende går turen kl mod Mølleparken, hvor der kl 11.45 er modtagelse af fanerne og hvor festlighederne kan tage sin begyndelse til en dejlig eftermiddag.

På talerstolen vil hovedtaler Ejnar K. Holst, LO-sekretær, MF og skatteminister Benny Engelbrecht, formand for LO Sønderjylland, Dennis Ørsted Petersen, Folketingskandidat for SF, Jesper Lund, Dansk Metal Sønderborg samt borgmester Erik Lauritzen.fane

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen består i år af SoupSteak & Ice og Hotshot Duo spiller også, og deres repertoire er både arbejdersange og meget andet, og begge bands udfylder pauserne.

1. maj festlighederne i Mølleparken skal være for hele familien med aktiviteter boder med øl/vand og pølser.

Kom og vær med til en hyggelig dag for hele familien, hvor alle er hjerteligt velkomne til en historisk festdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...