Lodam har modtaget Kommunikationsprisen 2015

18. november 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lodam har modtaget Kommunikationsprisen 2015, som Great Place to Work uddelte i forbindelse

Henning H Kristensen, administrerende direktør

Henning H Kristensen, administrerende direktør

Artiklen fortsætter under annoncen

med offentliggørelsen af Danmarks bedste arbejdspladser 2015 forleden. Samtidig rykker Lodam frem blandt de allerbedste arbejdspladser i Danmark med en 9. plads på listen over Danmarks Bedste Mellemstore Arbejdspladser.

Lodam Electronics A/S  beskæftiger primært ingeniører inden for energieffektive styringsløsninger til køle-, varme- og ventilationsindustrien.

Kommunikationsprisen er en af tre specialpriser, som Great Place to Work uddeler hvert år. Kommunikationsprisen handler om intern kommunikation og fokus på medarbejderinvolvering og internt samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er stolte over at modtage prisen. Det er en fantastisk flot anerkendelse”, siger Henning Højberg Kristensen, adm. direktør i Lodam Electronics.

“Det er vigtigt, at kommunikationen skaber arbejdsglæde og fastholdelse af vores kultur, og vi har særlig fokus på kommunikation på tværs i virksomheden for at skabe sammenhængskraft. Vi uddanner vores ledere i involverende og dialogbaseret ledelse. Men det vigtigste er nok vores tilgang til den daglig kommunikation, hvor der opleves nærhed, åbenhed, ærlighed, ligefremhed og reel interesse fra både ledelse og kolleger”, siger Henning Højberg Kristensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over kommunikationsprisen 2015 var Lodam også nomineret til mangfoldighedsprisen 2015, som handler om at fremme mangfoldighed og integration.

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...