Lørdag: Fernisering på Sønderborgudstillingen I

8. marts 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborgudstillingen er en årligt tilbagevendende tradition der tager pulsen på byens aktuelle samtidskunst – Sønderborgudstillingen startede sidste år op med en bragende succes.

Flere end 2200 lagde vejen forbi i de seks uger udstillingerne varede.

Af pladshensyn er Sønderborgudstillingen, der denne gang vises i Multikulturhuset på havnen, igen delt op i to perioder, hvor den første har fernisering på lørdag kl. 13.

Årets udstilling omfatter de 14 medlemmer, hvoraf de fleste er undervisere på Kunstskolen og-  som noget nyt – to gæsteudstillere, Hanne Kaas og Gunnar Bøhrnsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert år vil udstillingen præsentere nye kunstnere og talenter fra Sønderborg og på den måde være med til kvalitativt at markedsføre byen som et kreativt smørhul, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Sønderborgudstillingen I åbnes af formanden Jesper Kristiansen på lørdag.

Alle kunstnere vil være tilstede for en snak, et glas vin og med mulighed for at erhverve et grafisk og signeret særtryk af Jes Mogensen til den købevenlige pris a 50 kroner. Værket er trykt i et nummereret oplag på 100.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgudstillingen II har fernisering 7. april og har åbent til og med 30.april. Og på denne udstilling udbydes et signeret og nummereret grafisk arbejde af Søren Møller til favorabel pris.

Og det er igen med et oplag på 100.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...