Lørdag: Hr. Jensens Jasskapel spiller på Rønhaveplads

23. juni 2015 Erhverv

Hvem husker ikke de glade dage foran Kvickly, hvor Hr. Jensens Jasskapel sørgede for den gode stemning, og der var rigelige mængder ringriderpølser og øl?

Hr. Jensens Jasskapel spiller under åben himmel lørdag.

Hr. Jensens Jasskapel spiller under åben himmel lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter et par år med musik på scenen på Rønhaveplads og på Rådhustorvet, så er Apotekerhaven nu også med i Sønderborg Handels sommermusikprogram.

Første hold på scenen er netop Hr. Jensens Jasskapel, som på lørdag spiller på Rønhavescenen fra kl. 11-14.

Der bliver serveret øl og pølser, og det gode vejr er bestilt.

Herefter følger en række af Sønderborgs mere eller mindre kendte musikere, som næsten hver fredag og lørdag sørger for stemningen, når turen går til Sønderborg for at handle.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste år viste vejret sig fra sin allerbedste side, og vi havde kun en aflysning. Vi håber selvfølgelig, at sommeren igen giver os de bedste betingelser”, siger Sønderborg Handels feel good manager Jens Bachmann, og tilføjer, at man altid kan tjekke www.shopisyd.dk eller facebook.com/shoppinghovedstaden for program og evt. ændringer.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...