Lørdag kan du få gode sejleroplevelser i Sønderborg Lystbådehavn

6. juni 2018 Kultur

På lørdag mellem kl. 9 og 16 er der masser af aktiviteter rundt om sejlads, sikkerhed og sejlsport til alle aldre og sværhedsgrader. SYC Juniorafdeling vil stå for sejlads med bl.a. laser- og optimistjoller og små børnevenlige kajakker.

Udvalget for handicapsejlads under SYC står klar med at vise ’mini 12 meter’ frem for interesserede. Udvalget for handicapsejlads sætter en ære i det frivillige arbejde og fortæller gerne nye interesserede om hvilke muligheder, der er for sejlads for handicappede personer på Sønderborg bugt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkerhed til søs

Der vil være en ambassadør til stede på dagen, idet de fleste ulykker på havet sker på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest – også i godt vejr! Sønderborg Kommunes SAR-organisation viser, hvad de har til rådighed, når uheldet er ude og ulykken truer.

Desuden deltager Sønderborg Idrætshøjskole, SYC’s sejlerskole og Als Stenrev sammen med DTU.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...