Lørdag kan du opleve Pepsi Max Beachvolley Tour på idrætshøjskolen

6. juni 2018 Kultur

Pepsi Max Beachvolley Tour lægger på lørdag vejen forbi Sønderjylland, hvor Sønderborg er udvalgt som destination blandt en lang række gode kandidater.

“Destinationerne på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 er specifikt udvalgt ud fra faciliteter, sandkvalitet og lokal frivillig opbakning,” siger Peter Morsing, beachvolley-koordinator i Volleyball Danmark.

“Klubberne spiller en kæmpe rolle. Det er dem, der laver alt arbejdet ude på strandene og beach-anlæggene. Så det er meget vigtigt, at de er med. De gør et kæmpe arbejde,” siger han i en pressemeddelelse.

Ved Sønderborg Open bliver det muligt at opleve hold fra 2. og 4. division kaste sig i sandet i kampen om sejr og ranglistepoint.

Sidste år dystede ikke færre end 1.487 hold på Pepsi Max Beachvolley Tour, der i år tæller 17 destinationer landet over.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...