Lørdag: Kom og hep – Sønderborg Inter spiller DM-finale i Futsal i Humlehøj-hallerne

9. marts 2018 Kultur

Sønderborg Inter leverede overraskelsen i semifinalen mod de forsvarende DM mestre fra København Futsal og nu er der lagt op til et brag af en finalekamp mellem Sønderborg Inter – JB Futsal Gentofte.

Begge hold er ubesejret i 15 kampe i denne sæson, så det er en kamp man ikke må gå glip af. Husk at komme og bakke op om Sønderborg holdet i sæsonens hidtil sværeste og vigtigste kamp, skriver Sønderborg Inter i en pressemeddelelse.

JB Futsal Gentofte har ca. 75 procent af landsholdsspillerne i deres trup, så det bliver et hold med international erfaring Sønderborg skal op imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

JB Futsal Gentoftes to interne opgør i Liga Øst mod København Futsal den her sæson er begge endt med en 1 måls sejr til JB Futsal. Så selvom JB er favoritter, så tror Sønderborg Inter på at man kan skabe sensationen.

Tre-dobbelte mestre

JB Futsal Gentofte har vundet DM tre gange i alt.

Senest i 2016. De øvrige gange var i 2015, 2013.

Så det bliver noget af en modstander Sønderborg Inter skal op imod og derfor er det vigtigt, at holdet starter godt ud i første kamp på hjemmebane – og der er derfor brug for alle på lægterne hvis Sønderborg Inter skal overraske og hive sejren hjem som holdet formåede at gør i semi finalen md København Futsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finalen spilles over to opgør.

Det første på hjemmebane lørdag d. 10 marts kl 17:45 og det andet på udebane d. 17 marts kl. 17 i Gentofte.

Holdet med det bedste samlede resultat bliver Danmarksmester og får adgangsbillet til at spille med i UEFA Futsal Cup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...