Lørdag ruller Landsbybussen

29. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Lørdag den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

november skal Landsbybussen i Sønderborg Kommune ud på sin første tur. Bag rattet sidder Roy Hansen, medlem af Landsbylauget i Dynt-Skelde-Gammelgab, der råder over bussen i de næste 2 ½ måned. Bussen afgår fra Adventure Efterskolen i Skelde, kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

10.

Her er der gode muligheder for at få en snak med Landsbylauget og høre om deres planer for, hvordan bussen kan bruges til at gøre livet lettere i de tre landsbyer i forsøgsperiode.landsby

Den 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

november skal bussen en tur til København. Med i bussen er Anders Brandt, formanden for landdistriktsudvalget i Sønderborg Kommune. Anders skal deltage i en konference på Christiansborg om ”Det gode seniorliv i landsbyen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konferencen er arrangeret af Ministeriet for by, bolig og landdistrikter og Landdistrikternes Fællesråd.

Anders Brandt møder velforberedt op til konferencen.

“Rundt om i landet har man fået øje på, at vi i Sønderborg kan noget med udvikling på landet og folk vil gerne høre om det, vi gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har sammensat en lille arbejdsgruppe, hvor vi hjælper hinanden med at afklare synspunkter og argumenter. Det sker med udgangspunkt i en række spørgsmål, som er udsendt til deltagerne på konferencen”, siger Anders Brandt.

Spørgsmålene handler bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

om transportmuligheder for ældre, aktiviteter på tværs af generationerne og lokale mødesteder. Arbejdsgruppen består ud over Anders Brandt af Agnes Nielsen og Karin Autzen, begge medlemmer af Landdistriktsudvalget, og Kenni Nielsen, Kær Halvø, samt landdistriktskoordinator Connie Skovbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De deltager også i konferencen på Christiansborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...