Lørdag stod der heavy på menuen i Sønderborghus

13. oktober 2018 Kultur

Lørdag aften fyrede Bersærk deres energiske og medrivende live-show af i Sønderborghus foran en rimeligt stor publikumskare, der er vilde med heavy.

Besærk har tidligere spillet på blandt andet Copenhell og Roskilde Festival – og de udmærker sig med at synge på dansk.

Inden de trådte frem på scenen, var det lokale Quantum Solaris, der fik blæst musikken ud til publikum.

Næste koncert

Næste Sønderborghus-koncert bliver den udsolgte torsdagskoncert med Johnny Madsens akustiske triokoncert, hvor man kommer helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2018 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’ og de går også stop i Sønderborg.

I Sønderborghus  vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...