Lørdag stod der heavy på menuen i Sønderborghus

13. oktober 2018 Kultur

Lørdag aften fyrede Bersærk deres energiske og medrivende live-show af i Sønderborghus foran en rimeligt stor publikumskare, der er vilde med heavy.

Besærk har tidligere spillet på blandt andet Copenhell og Roskilde Festival – og de udmærker sig med at synge på dansk.

Inden de trådte frem på scenen, var det lokale Quantum Solaris, der fik blæst musikken ud til publikum.

Næste koncert

Næste Sønderborghus-koncert bliver den udsolgte torsdagskoncert med Johnny Madsens akustiske triokoncert, hvor man kommer helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2018 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’ og de går også stop i Sønderborg.

I Sønderborghus  vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...