Løvenskioldselskabet møder op – også til generalforsamling

30. marts 2018 Kultur

Mødeprocenten er høj i det gamle selskab, med rødder tilbage på kasernen i 1982. Over 50 procent af medlemmerne møder op når der er samling i selskabet.

Tirsdag 27. marts blev årets generalforsamling 2018 ført igennem med 26 fremmødte medlemmer ud af de 42 som selskabet for tiden består af.

Det er 42 aktive medlemmer, der er tale om og medlemmer der hele tiden foreslår nye tiltag.

Flere forslag kom på banen netop ved generalforsamlingen, så nu har bestyrelsen flere forslag at vælge imellem. Skal turen gå til Slesvig, Odense, den gamle by og skal der nye aktiviteter til? Det er medlemmer, der møder op, når der bliver kaldt.

”Ja, vi var faktisk oppe på 69 procent tilmeldte før generalforsamlingen for nylig, men sygdom gjorde, at nogle stykker måtte melde fra i sidste øjeblik” siger sekretær i selskabet L. Larsen i en pressemeddelelse.

Løvenskioldselskabet er et selskab, som er opstået af historien om Løjtnant Løvenskiold, der – som norsk frivillig i første Slesvigske Krig – blev dødelig såret og efterfølgende mistede livet.

Formand Kasper Holme Hansen, tidligere civilt ansat på kasernen, er formand for selskabet og har netop været på rekognoscering for selskabets årlige udflug,t som er en populær aktivitet i selskabet. Selskabets historieinteresse er selvfølgelig i højsædet, men det sociale er også i fokus, så der blev budt på lune frikadeller samt kaffe og småkager inden dagens to foredrag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ene foredrag var om Forsvarets Krigergravstilsyn ved L. Larsen og Jes Åge Johansen fortalte om Der Brandtauer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...