Logistik- og servicecenter skal hedde ‘Drift og Beredskab Sønderborg’

24. januar 2023 Erhverv
Drift og Beredskab Sønderborg. Foto: Sønderborg Kommune
Drift og Beredskab Sønderborg. Foto: Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommunes har valgt navnet på det kommende center på Ingolf Nielsens Vej i Sønderborg og det bliver: Drift og Beredskab Sønderborg. Det nye navn erstatter arbejdstitlen Logistik- og servicecenter, der er blevet anvendt under arbejdet med og opførelsen af den nye driftsenhed.

Ved at vælge navnet Drift og Beredskab får Sønderborg Kommune gjort det tydeligt, at det nye center er en driftsenhed, der leverer opgaver, ydelser og tjenester for borgerne og andre kommunale enheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drift og Beredskab Sønderborg åbner medio 2023, og det bliver arbejdsplads for cirka 450 medarbejdere, skriver Sønderborg Kommune.

Drift og Beredskab Sønderborg kommer til at huse følgende tre afdelinger: Drift og service, Beredskab Sønderborg og Entreprenørafdelingen.

Entreprenørafdelingen er Sønderborg Kommunes entreprenørvirksomhed, der primært udfører drift og vedligeholdelse af kommunens vejnet og grønne områder samt en række forskellige opgaver for andre kommunale forvaltninger og institutioner – tidligere Vej & Park. Afdelingen har derudover ansvaret for drift af kommunens havne samt driften af Færgen Bitten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med det nye center er at opnå en optimeret drift og synergi i løsningen af kommunale opgaver, som også skal give nogle besparelser. Det drejer sig blandt andet om optimering af administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse samt optimering af diverse vagtordninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...