LOHFF Management Consultants udvider med to partnere

25. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

LOHFF Management Consultants A/S, der er en mangeårig, stærk og velrenommeret rekrutteringsvirksomhed, bliver nu styrket yderligere ved optagelsen af to nye partnere i selskabet.

Det drejer sig om Christian Enghave og Eigil Conradsen. Begge er kendte og drevne Executive Search konsulenter med en ledende baggrund fra blandt andet Lisberg, TRANSEARCH m.v.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med optagelsen af de to nye partnere vil vi med udgangspunkt fra kontoret på Rådhuspladsen 16 styrke indsatsen på specielt Executive Search området i såvel København som det øvrige Danmark” oplyser selskabets adm. direktør Preben Svendsen til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Selskabets primære kerneydelse er rekruttering af direktører, chefer, ledere og specialister til alle brancher i Danmark.

John Lohff, der i sin startede LOHFF Management Consultants, siger til SønderborgNYT, at han haft travlt den seneste tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ikke mindst med kontoret på Rådhuspladsen og så er det jo dejligt at være med, når virksomheden vokser”, siger han. Når John Lohff stopper i regionsrådet til nytår, så bliver der mere tid til virksomheden.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...