Lokale frivillige har klaret mange opgaver ved EM for Optimistjoller

5. august 2022 Sport

I søndags havde 60 frivillige rigtigt travlt med at måle baner, registrere og mange andre ting på én gang, så alt var klar til at sætte gang i EM for Optimistjoller mandag og det er langt fra de eneste frivillige, som har taget sig af opgaver i forbindelse med stævnet.

Det fortæller formanden for Sønderborg Yacht Club, Flemming Clausen, til SønderborgNYT.

De mange sejlere skulle spise aftensmad i et telt på pladsen ved Sønderborg Lystbådehavn og to frivillige stod og sprittede sejlernes hænder, inden de blev lukket ind i teltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så var der otte andre, som delte mad og drikke ud”, siger Flemming Clausen.

Når de unge mennesker var på vandet og sejle, så sad der hele tiden fem personer, som registrerede point, lavede beregninger og lignende opgaver.

“Og så var der otte mand ude på dommerbåden”, siger Flemming Clausen og remser derefter en række andre op:

“Der var to frivillige ude ved startlinjen, to ved slagmærket, to ved topmærket, to på gaten, to på en målbåd og seks på endnu en båd”.

Hertil kommer, at der var tre safetybåde i vandet og der var to på hver af dem. En frivillig fra Sønderborg sejlede en af de tre pressebåde og desuden er et af jurymedlemmerne fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag, fredag, er sejlerne på vandet for sidste gang – og sidst på eftermiddagen er der præmieoverrækkelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...