Lokalopgør i Fun Bowling på lørdag

7. december 2018 Kultur

I morgen, lørdag, klokken 12 spilles der lokalopgør i bowling i 2. division Syd i Fun Bowling på Damgade i Sønderborg.

Det er de lokale klubber, Sønderborg Strikers og Sønderborg Bowlingklub 2015, der mødes i første opgør i denne sæson, og det er et af de opgør begge klubber ser frem til når turneringsplanen bliver udgivet. Det er et opgør man ikke vil gå glip af.

Hvert hold består af seks spillere, hvor der spilles om 48 point i seks serier, skriver Sønderborg Strikers til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Strikers har fået en hård start på sæsonen og ligger på plads nummer 9 ud af 10 hold. Indtil videre har sæsonen kun kastet en enkelt sejr af sig, men det skal gerne ændres lørdag.

Sønderborg BK 2015 ligger med i toppen på en andenplads i øjeblikket, hvor det kun er vinderen af rækken der får lov at deltage i oprykningspillet til 1. division.

Begge klubber har hjemmebane på Damgade 106 i Fun Bowling. Hallen vil være åben fra 11.30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...