Lone Koch i bestyrelsen hos Alsie Express

27. januar 2015 Erhverv

Luftfartselskabet Alsie Express, der driver luftbroen mellem Sønderborg og København, udvider sin bestyrelse med en af dansk luftfarts kendte skikkelser, Lone Koch.

” width=”120″ height=”160″ /> Lone Koch er nu i bestyrelsen hos Alsie Express.

Lone Koch er datter af navnkundige Ingolf Nielsen, som i 1950 grundlagde Cimber Air.

Karrieren i luftfartbranchen blev indledt som stewardesse og fortsatte senere med at beklæde adskillige administrative lederstillinger lige fra marketing- og optimeringsansvarlig til at stå for de vigtige interline- og codeshare aftaler med andre luftfartselskaber.

Lone Koch har siden 1975 været medlem af bestyrelserne for henholdsvis Cimber Air A/S og Cimber-Sterling, og nu Alsie Express.

I 2013 blev Lone Koch ansat ved Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter med ansvar for EU-projektet Transformer. I november 2013 blev hun udnævnt til erhvervschef i SET, der i dag har taget navneforandring til Sønderborg Vækstråd.alsie

“Lone Koch har et indgående kendskab til både erhvervslivet og turistindustrien i det geografiske område, vi betjener. Det er to vigtige markeder for os. Samtidig har Lone Koch en stor viden om de mange mekanismer, der indgår i det at drive ruteflyvning. I bestyrelsen ser vi frem til den vækstorienterede sparring, vi kan få med Lone omkring udviklingen af Sønderborg-København-ruten”, siger bestyrelsesformand Jens Østerlund Jensen.

Alsie Express beskæftiger 20 medarbejdere og har siden 2013 drevet flyruten Sønderborg-København med fem daglige returflyvninger og en returflyvning både lørdag og søndag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk