Lone Koch i bestyrelsen hos Alsie Express

27. januar 2015 Erhverv

Luftfartselskabet Alsie Express, der driver luftbroen mellem Sønderborg og København, udvider sin bestyrelse med en af dansk luftfarts kendte skikkelser, Lone Koch.

Lone Koch er nu i bestyrelsen hos Alsie Air.

Lone Koch er nu i bestyrelsen hos Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Koch er datter af navnkundige Ingolf Nielsen, som i 1950 grundlagde Cimber Air.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Karrieren i luftfartbranchen blev indledt som stewardesse og fortsatte senere med at beklæde adskillige administrative lederstillinger lige fra marketing- og optimeringsansvarlig til at stå for de vigtige interline- og codeshare aftaler med andre luftfartselskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Koch har siden 1975 været medlem af bestyrelserne for henholdsvis Cimber Air A/S og Cimber-Sterling, og nu Alsie Express.

I 2013 blev Lone Koch ansat ved Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter med ansvar for EU-projektet Transformer. I november 2013 blev hun udnævnt til erhvervschef i SET, der i dag har taget navneforandring til Sønderborg Vækstråd.alsie

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lone Koch har et indgående kendskab til både erhvervslivet og turistindustrien i det geografiske område, vi betjener. Det er to vigtige markeder for os. Samtidig har Lone Koch en stor viden om de mange mekanismer, der indgår i det at drive ruteflyvning. I bestyrelsen ser vi frem til den vækstorienterede sparring, vi kan få med Lone omkring udviklingen af Sønderborg-København-ruten”, siger bestyrelsesformand Jens Østerlund Jensen.

Alsie Express beskæftiger 20 medarbejdere og har siden 2013 drevet flyruten Sønderborg-København med fem daglige returflyvninger og en returflyvning både lørdag og søndag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...