Loppemarked ved frikirken – skal du ha’ en bod?

12. juli 2021 Sønderborg

Lørdag den 14. august vil der være liv i og omkring Sønderborg Frikirke, når der for første gang inviteres til nødhjælpsdag og det er fra klokken 10 – 16.

På kirkens grønne områder kan man købe sig til en plads – man sætter selv sit bord på tre meter op og der kan man sælge sit håndværk, lopper eller hvad man ellers kunne tænke sig. En stand koster 200 kroner og pengene går ubeskåret til nødhjælpsarbejde i Rumænien.

Man kan selvfølgelig vælge også at give sit overskud eller dele af sit overskud fra boden velgørenhedsarbejdet, skriver Sønderborg Frikirke.

Der vil være mulighed for at høre om nødhjælpsarbejdet – og andre aktiviteter der foregår i og omkring kirken. Der arbejdes også på, at man kan lytte til noget gospel i løbet af dagen.

Køb et lod i tombolaen – eller køb kage og kaffe – også herfra går alle pengene ubeskåret til nødhjælpsarbejdet.

Hvis du vil købe en bod, eller hvis du har spørgsmål omkring arrangementet, så kontakt Sønderborg Frikirke på info@sonderborgfrikirke.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...