Loppemarked ved frikirken – skal du ha’ en bod?

12. juli 2021 Sønderborg

Lørdag den 14. august vil der være liv i og omkring Sønderborg Frikirke, når der for første gang inviteres til nødhjælpsdag og det er fra klokken 10 – 16.

På kirkens grønne områder kan man købe sig til en plads – man sætter selv sit bord på tre meter op og der kan man sælge sit håndværk, lopper eller hvad man ellers kunne tænke sig. En stand koster 200 kroner og pengene går ubeskåret til nødhjælpsarbejde i Rumænien.

Man kan selvfølgelig vælge også at give sit overskud eller dele af sit overskud fra boden velgørenhedsarbejdet, skriver Sønderborg Frikirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at høre om nødhjælpsarbejdet – og andre aktiviteter der foregår i og omkring kirken. Der arbejdes også på, at man kan lytte til noget gospel i løbet af dagen.

Køb et lod i tombolaen – eller køb kage og kaffe – også herfra går alle pengene ubeskåret til nødhjælpsarbejdet.

Hvis du vil købe en bod, eller hvis du har spørgsmål omkring arrangementet, så kontakt Sønderborg Frikirke på info@sonderborgfrikirke.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...