Lørdag: Lopper og musik på Rønhaveplads

1. juni 2015 Sønderborg

IMG_4947_resizeNår klokken slår 10 lørdag formiddag og solen forhåbentlig bager fra en skyfri himmel, holder Blæksprutterne deres årlige loppemarked. Denne gang har de valgt at placere loppemarkedet midt inde i byen, nærmere betegnet på Rønhaveplads. Mens man går rundt og finder de ting man ikke vidste man ikke kan undvære, vil der være livemusik fra scenen, leveret af det sønderjyske band GreyZone. Blæksprutterne har også sørget for, at skulle man blive sulten eller tørstig midt undervejs gennem sine indkøb, så er der mulighed for at købe en pølse samt øl og vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt overskudet fra arrangementet går ubeskåret til Blæksprutterne.

Foreningen Blæksprutterne bygger på frivilligt arbejde, der er til gavn for lokalområdet. Blæksprutterne er en del af de fleste store kulturelle arrangementer i Sønderborg midtby samtidig med, at foreningen jævnligt hjælper andre frivillige foreninger i området.

Det frivillige arbejde er ulønnet. Foreningen modtager sjældent økonomisk støtte til de frivillige opgaver, og betaler selv for transport, indkøb og diverse udgifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...