Lørdag: Lopper og musik på Rønhaveplads

1. juni 2015 Sønderborg

IMG_4947_resizeNår klokken slår 10 lørdag formiddag og solen forhåbentlig bager fra en skyfri himmel, holder Blæksprutterne deres årlige loppemarked. Denne gang har de valgt at placere loppemarkedet midt inde i byen, nærmere betegnet på Rønhaveplads. Mens man går rundt og finder de ting man ikke vidste man ikke kan undvære, vil der være livemusik fra scenen, leveret af det sønderjyske band GreyZone. Blæksprutterne har også sørget for, at skulle man blive sulten eller tørstig midt undervejs gennem sine indkøb, så er der mulighed for at købe en pølse samt øl og vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt overskudet fra arrangementet går ubeskåret til Blæksprutterne.

Foreningen Blæksprutterne bygger på frivilligt arbejde, der er til gavn for lokalområdet. Blæksprutterne er en del af de fleste store kulturelle arrangementer i Sønderborg midtby samtidig med, at foreningen jævnligt hjælper andre frivillige foreninger i området.

Det frivillige arbejde er ulønnet. Foreningen modtager sjældent økonomisk støtte til de frivillige opgaver, og betaler selv for transport, indkøb og diverse udgifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...