Lopper på Kær halvø

Lopper på Kær. Arkivfoto: Ole Kæhler
Lopper på Kær. Arkivfoto: Ole Kæhler
8. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden den 11.-12. maj inviterer Borgerforeningen i Sønderborg samt Kær Halvøs Landsbylaug og beboere til markedsdage på hele halvøen, hvor Borgerforeningen har stort loppemarked ved Skyttehuset, samtidig med at lokale har boder rundt på Kær Halvø.

Loppemarkedet ved Skyttehuset har åbent lørdag den 11. maj kl. 10-16 og søndag den 12. maj kl. 10-15, mens beboere på Kær Halvø markerer deres loppemarked med flag ude ved vejen.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Henning Hansen fra loppemarkedskomiteen i Borgerforeningen.

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen”, siger Henning Hansen.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...