Løverne sælger bøger og plader i Multikulturhuset i vinterferien

17. januar 2019 Sønderborg

Lions Club Sønderborgs årlige bog- og plademarked byder igen i år på flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD,er.

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 13 februar klokken 13 til 17, torsdag og fredag mellem klokken 10 og 17 og lørdag den 17 februar fra 10 til 12.

Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg  står bag for at samle penge ind til humanitære formål.

Alle de penge Lions samler ind, går direkte til humanitære formål, og ikke én éneste krone går til administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2018 har klubben således uddelt 55.000 kroner.

Støtten er gået til lokale foreninger og institutioner som Købmandsgården i Dybbøl, Kirkens Korshær, ”En god jul for alle” og Blæksprutterne, skriver Lions i en pressemeddelelse.

Desuden støtter vi gennem Lions Katastrofe- og Hjælpefond til internationale projekter.

Klubben sender ligeledes to unge mennesker ud til homestay og ungdoms camp i Europa eller USA

Udover bog-og plademarkedet er salg af rabathæfter en af de væsentlige indtægtskilder. Rabathæfterne sælges i år i nogle af byens forretninger og rabathæftet kan købes på bog – og plademarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bøger og plader indsamler vi løbende hen over og vi afhenter gerne.

Har du bøger eller gramofonplader du vil donere til klubben kan henvendelse ske til Frode Sørensen, Nørreled 1, Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...