Løverne sælger bøger og plader i Multikulturhuset i vinterferien

17. januar 2019 Sønderborg

Lions Club Sønderborgs årlige bog- og plademarked byder igen i år på flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD,er.

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 13 februar klokken 13 til 17, torsdag og fredag mellem klokken 10 og 17 og lørdag den 17 februar fra 10 til 12.

Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg  står bag for at samle penge ind til humanitære formål.

Alle de penge Lions samler ind, går direkte til humanitære formål, og ikke én éneste krone går til administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2018 har klubben således uddelt 55.000 kroner.

Støtten er gået til lokale foreninger og institutioner som Købmandsgården i Dybbøl, Kirkens Korshær, ”En god jul for alle” og Blæksprutterne, skriver Lions i en pressemeddelelse.

Desuden støtter vi gennem Lions Katastrofe- og Hjælpefond til internationale projekter.

Klubben sender ligeledes to unge mennesker ud til homestay og ungdoms camp i Europa eller USA

Udover bog-og plademarkedet er salg af rabathæfter en af de væsentlige indtægtskilder. Rabathæfterne sælges i år i nogle af byens forretninger og rabathæftet kan købes på bog – og plademarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bøger og plader indsamler vi løbende hen over og vi afhenter gerne.

Har du bøger eller gramofonplader du vil donere til klubben kan henvendelse ske til Frode Sørensen, Nørreled 1, Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. marts 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere overvismand tegner et billede af SVM-regerings politi

27. marts 2023 Politik

Mandag den 3. april kommer tidligere formand for det økonomiske råd, professor Christen Sørensen, til MultiKulturhuset i Sønderborg. Den tidligere overvismand vil på et møde, som finder sted i tidsrummet 16:00-18:00, tegne et billede af SVM-regeringens politik – set i lyset af den styrke, de udfordringer og de problemer den danske økonomi står overfor i […]

Læs mere...