L:Ron:Harald gav affaldscontainer en gang lak

29. juli 2016 Kultur
Det er ikke så tit, folk bliver glade af at se på en affaldscontainer - men det gør de på Sønderborg Havn. Foto: Sønderborg Kommune.

Det er ikke så tit, folk bliver glade af at se på en affaldscontainer – men det gør de på Sønderborg Havn. Foto: Sønderborg Kommune.

Den armygrønne container pyntede ikke just på havnen ved siden af ishuset, den fine promenade med mange turister og borgere netop nu, liv ved fortovsrestauranter og de mange hvide sejlbåde, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Jeg tænkte, hvad der kunne gøres ved det og kontaktede L:Ron:Harald og spurgte, om han havde mod på at give den et flottere og gerne maritimt udseende. Det havde han, og nu pynter den på havnen med sin havblå farve og de farvestrålende fisk, bobler og vandplanter, lyder det tilfreds fra havnemester, Finn Hansen, der allerede har fået mange positive tilkendegivelser fra gæster på havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...