L:Ron:Harald gav affaldscontainer en gang lak

29. juli 2016 Kultur

” width=”1024″ height=”683″ /> Det er ikke så tit, folk bliver glade af at se på en affaldscontainer – men det gør de på Sønderborg Havn. Foto: Sønderborg Kommune.

Den armygrønne container pyntede ikke just på havnen ved siden af ishuset, den fine promenade med mange turister og borgere netop nu, liv ved fortovsrestauranter og de mange hvide sejlbåde, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Jeg tænkte, hvad der kunne gøres ved det og kontaktede L:Ron:Harald og spurgte, om han havde mod på at give den et flottere og gerne maritimt udseende. Det havde han, og nu pynter den på havnen med sin havblå farve og de farvestrålende fisk, bobler og vandplanter, lyder det tilfreds fra havnemester, Finn Hansen, der allerede har fået mange positive tilkendegivelser fra gæster på havnen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...