Lufthavnschefen går ud fra lufthavnen ikke har fået skader

16. november 2022 112

Lufthavnschef Christian Berg fortæller til SønderborgNYT, at han ikke med sikkerhed kan sige, der ikke er skader et eller flere steder i lufthavnen efter sprængningen af bomberne ved Arnkilsmaj.

Der kan være faldet fragmenter af bomberne ned og de består af støbejern og stål og kan indeholde tungmetaller.

“Vi har ikke fået tilladelse til at komme ind i lufthavnen endnu, men de meldinger, som jeg har hørt, så forventer jeg, at der ikke er skader”, siger Christian Berg og fortæller, at han de seneste 24 timer har siddet sammen med den øvrige del af beredskabet, som er samlet på grund af bombe-sprængningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerne og arbejdspladserne indenfor det afspærrede område skal vente på en udmelding om, at området genåbnes, hvorefter de kan vende tilbage.

Politiet kontakter så mange af de berørte borgere som muligt telefonisk, men opfordrer derudover til at man følger med i medierne, samt på Syd- og Sønderjyllands Politis Twitterkanal og Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...