Lukas Graham i en propfyldt Skansen

7. februar 2016 Kultur

_H0A4748Lukas Graham indtog lørdag aften Skansen i Sønderborg, hvor han gav en totalt forrygende koncert for fyldt sal. Som det eneste sted i Danmark, havde Lukas Graham sagt ja da Kultur i Syd ringede og inviterede ham til komme til Sønderborg og spille, og det var det helt klart mange, der var glade for.

Artiklen fortsætter under annoncen

En yderst veloplagt Graham underholdt salen med anekdoter om hans første besøg i Sønderborg, mere præcist på Sønderborghus. Han jokede med, at den gang kom der tre for at høre ham Lørdag aften kom lidt over 3000.

 

Vi fik også historien om en anden gang, han kiggede forbi Sønderborg og han inviterede de omkring 20 koncertgængere ned på hotelværelset for at feste efter koncerten.

Der var ingen tvivl om at Lukas Graham var i en yderst veloplagt stemning.

Det samme må siges at publikum var.

En af de unge damer, der stod i front, jokede med, at forrest stod børnene, længst tilbage i salen stod så deres forældre. Umiddelbart kunne man godt fristes til at tro, der var noget om sagen. Helt i front ved scenen stod de unge teenagepiger, og jo længere bort man kom fra scenen, jo ældre var tilskuerne.

Efter små fem kvarter med fuld knald på musikken, sluttede Lukas Graham af med en stor tak til det sønderborgensiske publikum.

Søndag omkring middag, sætter han atter kursen  mod USA, hvor han er i gang med en større PR-kampagne.

galleri

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk