Lydløs: Stofa svigter seerne og lokal-tv

23. juli 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse fra Sønderborg Lokal  TV:

Kulturstyrelsen kræver af de fem syddanske lokal-tv-stationer –  Fredericia, tre i Esbjerg og Sønderborg – at seerne får 10 timers nye TV-programmer fra Syddanmark og Slesvig. Og det får seerne. Men de borgere, som har tv-signalet fra Stofa, kan kun se programmerne. Uden lyd!

SLTV får ikke lyden med i deres udsendelser.

SLTV får ikke lyden med i deres udsendelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og selvom Stofa, der ejeres af SE med hovedsæde i Esbjerg, er ganske klar over, at man har et problem, så oplever seerne ikke, at Stofa gør noget for at ændre på forholdene. Stofa-kunder får lokal-tv fra Syddanmark uden lyd. Og det har Sønderborg Lokal TV klaget over den 16. juni, den 29. juni og senest i aften, hvor en times genudsendelse fra Sønderborg blev vist uden lyd, og samme skæbne overgik Esbjerg i aftes.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I første omgang lykkedes det den 16. juni efter lang tids venten pr. telefon at få bekræftet af Stofa, at det var et teknisk problem hos Stofa og ikke et problem hos seerne. Samme erkendelse gentog Stofa telefonisk den 29. juni – hvor der blev afgivet løfte om, at problemet ville blive prioriteret løst. Der skete blot ikke noget, skriver programansvarlg Kristian Pallesen fra Sønderborg Lokal TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Den 29. juni blev jeg opfordret til supplerende at skrive til reklamationen hos Stofa “fordi ledelsen så ville blive gjort bekendt med problemet”. Auto-svaret var pr. mail: Vi har modtaget din henvendelse, og sendt den videre til behandling hos den ansvarlige på området. Venlig hilsen, Reklamation, Stofa A/S. Den 30. juni påstod Stofa i en mail, at teknikerne havde kigget på sagen, og problemet nu er løst. Lyden er tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nej. Lyden er ikke tilbage. Stofa-seerne kan fortsat nyde billederne på Syd-kanalen uden lyd, f.eks. fra forevisningen af Syddanmarks største skulpturudstilling i Augustiana i Augustenborg i aften – og fra andre udsendelser den seneste måned.

Kulturstyrelsen kræver to timers nyproduktion og otte timers genudsendelser, som så sendes uden lyd. Det er jo rimeligt håbløst. Mere håbløst er det, at Stofa ikke vil lytte på kritikken og løse problemet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stofa svigter ikke kun seerne på Syd-kanalen. Stofa spænder også ben for, at lokalTV i Syddanmark får flere seere hos Stofa-kunder. For hvem har lyst til at se fjernsyn uden lyd. Det giver jo ikke mening.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...