Lysabild SG: Et 0-1-nederlag og en sejr på 15-14

20. april 2019 Kultur

Lysabild SG skriver fra Barcelona:

Lysabild SGs U 15-drenge måtte tidligt op lørdag, hvor første kamp i stævnet ved Barcelona skulle spilles klokken 9, så morgenmaden måtte indtages allerede kl 07.00.

Et lettere nervøst LYsabild SG-mandskab stillede op mod Italienske Fosso San Rocco og kom forholdsvis hurtigt bagud med 1-0.

Lysabild SG fik dog udlignet lige efter, men måtte erkende at vi var oppe imod et mandskab der var en smule mere tændte end vi var.

Kampen blev tabt 4-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drengene fik lidt kendskab til, hvordan det er at spille imod et sydeuropæisk hold og specielt italienernes til tider iltre temperament.

Ved middagstid skulle holdet spille placeringskamp mod irske Springfield Ramblers.  Det blev en meget lige kamp, med spillet fordelt ligeligt til begge sider.

Kampen endte 0-0 i ordinær spilletid og skulle herefter afgøres i straffespark.

Det skulle vise sig at blive en længere gyser, men heldigvis havde vi vores fantastiske målmand Dawid, som reddede fire af de irske straffespark og vi endte dermed at vinde 15-14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et meget fair og venligt mandskab fra irland måtte se sig besejret.

Søndag kl 11.30 skal vi spille vores sidste placeringskamp imod italienske AC Calcio Trissino.”

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Gråsten

Politiet tog bilen fra en kvinde fra Nordborg

6. december 2021 112

Søndag standsede politiet en 33-årig kvinde fra Nordborg, som kørte i bil på den Sønderjyske Motorvej. “Kvinden har ikke kørekort og fordi det ikke er første gang hun alligevel kører – og bliver standset – så har vi beslaglagt hendes bil”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...