Lysabild SG-kvinderne vandt det jyske mesterskab

3. februar 2019 Kultur

Efter en hård weekend i Rødding Centret til jysk mesterskab for kvinder i indendørs A række, lykkedes det kvinderne fra LSG at hive en første plads hjem og de kan nu med stolthed kalde sig det allerbedste indendørs kvindehold i hele Jylland i sæson 18/19.

Lørdag og søndag bød på puljekampe hvor fire sejre, en uafgjort og to nederlag placerede kvinderne på en fjerdeplads. Det kvalificerede dem lige akkurat til den efterfølgende semifinale, som skulle spilles mod de overbevisende puljevindere fra Romalt IF. I forhold til det indbyrdes opgør i puljen hvor Romalt vandt 7-5 kunne Lysabild SG-kvinderne gå fra semifinalen med en sejr på 3-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

I finalen stod Lemvig klar.

Også her trak LSG det længste strå i forhold til opgøret i puljen hvor Lemvig vandt 2-1 – Lysabild SG vinder finalen med en sejr på 4-2.

Stort tillykke til kvinderne herfra, det har været en fornøjelse at følge dem hele vejen fra C rækken, op igennem A rækken, videre fra regionsfinalerne og til sidst som jyske mestrer, skriver Lysabild-klubben.

Fordi der blev spillet to dage i træk, blev deres normale gule spillersæt brugt om lørdagen og det er derfor, de på billedet fra medaljeoverrækkelsen er i det lilla udebanesæt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...