Lysabild SG-kvinderne vandt det jyske mesterskab

3. februar 2019 Kultur

Efter en hård weekend i Rødding Centret til jysk mesterskab for kvinder i indendørs A række, lykkedes det kvinderne fra LSG at hive en første plads hjem og de kan nu med stolthed kalde sig det allerbedste indendørs kvindehold i hele Jylland i sæson 18/19.

Lørdag og søndag bød på puljekampe hvor fire sejre, en uafgjort og to nederlag placerede kvinderne på en fjerdeplads. Det kvalificerede dem lige akkurat til den efterfølgende semifinale, som skulle spilles mod de overbevisende puljevindere fra Romalt IF. I forhold til det indbyrdes opgør i puljen hvor Romalt vandt 7-5 kunne Lysabild SG-kvinderne gå fra semifinalen med en sejr på 3-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

I finalen stod Lemvig klar.

Også her trak LSG det længste strå i forhold til opgøret i puljen hvor Lemvig vandt 2-1 – Lysabild SG vinder finalen med en sejr på 4-2.

Stort tillykke til kvinderne herfra, det har været en fornøjelse at følge dem hele vejen fra C rækken, op igennem A rækken, videre fra regionsfinalerne og til sidst som jyske mestrer, skriver Lysabild-klubben.

Fordi der blev spillet to dage i træk, blev deres normale gule spillersæt brugt om lørdagen og det er derfor, de på billedet fra medaljeoverrækkelsen er i det lilla udebanesæt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...