Lysabilds fodbolddrenge er rejst på fodboldeventyr i Barcelona

18. april 2019 Kultur

Stor indsamling på 130.000 kr. har gjort det muligt for Lysabilds U15 drenge at realisere enhver drengedrøm. At komme til Barcelona og spille fodbold.

I oktober 2018 tog trænerteamet bag U15, sammen med klubben, en beslutning om at melde holdet til et internationalt cup i Spanien.

Valget blev Copa Jordi, som bliver afviklet omkring Barcelona i påsken, skriver boldklubben.

Et stort arbejde lå foran alle omkring holdet før turen kunne blive en realitet. Der skulle nemlig skrabes hele 130.000 kr sammen på blot syv måneder, hvoraf klubben kun har dækket trænernes udgifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgninger til fonde gav desværre ikke pote, så pengene er blevet hentet ved fysisk arbejde og gennem sponsorater fra virksomheder og private personer.

Dette var blandt andet nedbrækning af mindre sommerhus, samle sten ved den nye solcellepark, lotteri med en af Simon Poulsens trøjer fra hans tid i Italien, i forbindelse med åben skole i lysabild børneunivers og meget, meget mere.

Skærtorsdag kom dagen så hvor 18 forventningsfulde unge drenge fra Lysabild tog på fodboldeventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første etape var fælles bustur til Hamburg lufthavn med start fra Lysabild skole.

Drengene tager afsted med ambitionen om at få en oplevelse for livet.

Det understøtter også klubbens vision og grundlæggende værdier om altid at have det sociale i højsædet, hånd i hånd med viljen og lysten til altid at kæmpe for en sejr, hver gang den gule trøje tages på.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...