Lysabilds U 15-drenge så Barcelona vinde 2-1 på Camp Nou

21. april 2019 Kultur

Drengene fra Lysabild SGs U 15 fik en kæmpe overaskelse i går, da vi i samråd med alle forældre fik arrangeret en tur til FC Barcelonas hjemmekamp mod Real Sociedad.

Vi kørte med tog fra hotellet ind til Camp Nou, hvor kampen blev spillet kl. 20.45.  Det var en super fed oplevelse for drengene, som de sent vil glemme, skriver Lysabild SG fra Barcelona.

Selvfølgelig vandt Barcelona kampen 2-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en lidt sen hjemkomst fra Camp Nou, fik drengene lov til at sove lidt længe søndag morgen.  Vi skulle køre fra hotellet kl. 10.00 for at spille vores sidste kamp kl. 11.30.

Vores sidste modstander i turneringen var AC Calcio Trissino fra Italien.  Umiddelbart en overkommelig opgave for LSG, men kampen endte 1-1 efter ordinær spilletid.

I efterfølgende straffesparkskonkurrence havde vi desværre ikke heldet på vores side denne gang, og tabte 4-3.

To sejre og to nederlag i vores første internationale turnering, synes vi er et meget flot resultat.  Vigtigst af alt har vi haft en fantastisk tur, med nogle fantastiske drenge.  En tur med stort sportsligt indhold, men mindst lige så meget socialt hyggeligt samvær, som betyder at hele U15 teamet er rykket endnu tættere på hindanden.

Tusind tak for den store opbakning fra forældre, klubben og sponsorer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk