Lyset skaber stemningerne i Sønderborg Sommer Revy

23. april 2019 Kultur

Brian Johansen var – sammen med Peter Tjørnelund – tirsdag aften på scenen i Sønderborg Sommer Revy, hvor opgaven var at kaste lys over scenen, så der kan skabes de rigtige stemninger.

“Her til aften sætter vi bånd med LED-lys op”, siger Peter Tjørnelund til SønderborgNYT. Han fortæller, at Brian Johansen fra BJ Lys for kort tid siden havde ringet og bedt om hjælp.

“Han sagde, han bare lige manglede det sidste, men det viste sig, han blot havde sat ti meter bånd op. Det er jo ikke meget ud af de 300 meter, der skal bruges”, siger Peter Tjørnelund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brian Johansen er glad for, der ikke skal sættes flere hundreder almindelige pærer op.

“LED-lysene er lette at arbejde med. De lyser fantastisk, kan skifte mellem tre farver, har mange variationsmuligheder og er lette at betjene”, siger Brian Johansen. Hertil kommer, at de strømforbruget er minimalt.

Sønderborg Sommer Revys ‘Sidste nyt fra latterfronten’ har premiere lørdag den 1. juni.

Du kan sikre dig en billet til en af forestillingerne HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...