Lyshjertet: Lær dine skyggesider at kende og bliv positiv egoist

26. oktober 2015 Broager

bg-1

Onsdag aften vil Lars Thorøe Rasmussen tage dig med på en rejse dybt ind i dig selv, hvor du vil få en forståelse og en ny bevidsthed omkring den måde du hidtil har reageret på overfor din familie, venner og arbejdskollegaer.

Denne side af dig kaldes populært behagesyge eller pleaser-rollen, men dybest set er det en side af dig, som har sørget for at du kunne “overleve” i verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har også en anden side indeni; den positive egoist, som ikke har fået lov til at hjælpe dig med at sige fra, sætte grænser og føle ind til dine følelser og behov.

Denne anden side, skyggesiden, vil vi åbne op for denne aften, så du lærer at anerkende de styrker, som du  allerede er i besiddelse af, men af gode grunde hidtil har undertrykt.

Er du klar til at lære dig selv bedre at kende og udfordre din frygt samt dine begrænsende overbevisninger ?  Så håber jeg vi ses på onsdag den den 28. oktober klokken 19.00 på Fasanvænget 5 i Broager, skriver Lars Thorøe Rasmussen i en pressemeddelelse.

Prisen er 175 kroner og inkluderer kaffe/te og kage i pausen.

Tilmelding kan ske på telefon 27 28 32 20 eller mail til post@lyshjertet.dk  og du er også meget velkommen til at ringe, såfremt du har spørgsmål til indholdet m.v.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...