Lyskoncert i Sct. Marie Kirke

21. april 2016 Kultur

Onsdag  kl 19.30 markerer Sønderjysk Pigekor og Drengekor endnu en gang Danmarks Befrielse med den pigekortraditionsrige lyskoncert i Sct. Marie Kirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden korets grundlæggelse i 1994 har Lyskoncerten været et af årets højdepunkter og er hvert år et tilløbsstykke for publikum. Budskabet om frihed og lysets tilbagevenden kommunikeres gennem et varieret repertoire af sange fremført af korets 4 afdelinger. Koret optræder i forskellige konstellationer, og kirkerummets smukke akustik og arkitektur vil blive udnyttet til fulde i korets forskellige formationer.

Fonde, sponsorer og samarbejdspartnere vil blive inviteret til at overvære koncerten, hvor alle 140 sangere medvirker under ledelse af korets tre dirigenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter á kr. 50 købes ved døren fra kl. 18.45. Som noget nyt kan der også betales med SWIPP via mobiltlf.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...