Lystfiskerdagenes kaffe- og kagehold

10. juni 2018 Kultur

I de seneste tre dage har SOS Børnebyerne og Red Barnet været frivillige ved Lystfiskerdage på Slotskajen i Sønderborg.

“Vi sørger for maden i det, vi kalder VIP-teltet, hvor de, der er en del af arrangementet, spiser. Og så sælger vi kaffe og kage til gæster”, siger Birthe Oksen Møller fra SOS-Børnebyerne til SønderborgNYT.

“Her ved Lystfiskerdage arbejder vi sammen med Red Barnet, men til WoodSculpture – om en uge – er vi alene om VIP- og gæsteteltet”, siger Lone Junker-Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både ved Lystfiskerdage og WoodSculpture sælges der kaffe og kage til arrangementernes gæster.

“Og det er kager, som frivillige har bagt og foræret os – og det er en rigtig god måde at støtte SOS-Børnebyerne på”, siger Birthe Oksen Møller. Udgifterne til kaffe og andre ting dækker Uwe Wolff Fonden.

De andre telte

I de øvrige telte var der alt muligt, som har med lystfiskeri at gøre.

I et telt forsøgte Sebastian Parada – fra Louis Nielsen – og hans familie at lave forfang. Et andet sted sad en herre og bandt fluer – og et tredje sted var en mindre drenge dybt fascineret over en fladfisk og en lille torsk, der svømmede i et kar.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT var forbi med tv-kamera og sendte live. Udsendelsen kan du se HER.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...