Måske er en el-palleløfter årsag til branden hos Omnicon

4. august 2021 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiets brandteknikere har tirsdag været på Omnicon på Stødagervej i Sønderborg for at finde frem til årsagen til den store brand i sidste uge.

“Foreløbig ser det ud til, at branden er startet i en el-palleløfter”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

“Det er sådan, det foreløbig ser ud, men der mangler stadig nogle undersøgelser, så det ligger ikke helt fast”, siger han.

Onsdag aften begyndte branden hos Omnicon ogSønderborg Brand og Redning ik hjælp fra de frivillige brandmænd fra Broager, Ullerup, Augustenborg/Bro, Hørup og Sydals – og der kom en stigevogn fra Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt.

Vand fra slukningen af branden løb i Ulkebøldam, som blev stærkt forurenet – og forureningen bredte sig til Augustenborg, hvor der nu er forbud mod at bade.

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...