Måske er en el-palleløfter årsag til branden hos Omnicon

4. august 2021 112

Politiets brandteknikere har tirsdag været på Omnicon på Stødagervej i Sønderborg for at finde frem til årsagen til den store brand i sidste uge.

“Foreløbig ser det ud til, at branden er startet i en el-palleløfter”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

“Det er sådan, det foreløbig ser ud, men der mangler stadig nogle undersøgelser, så det ligger ikke helt fast”, siger han.

Onsdag aften begyndte branden hos Omnicon ogSønderborg Brand og Redning ik hjælp fra de frivillige brandmænd fra Broager, Ullerup, Augustenborg/Bro, Hørup og Sydals – og der kom en stigevogn fra Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt.

Vand fra slukningen af branden løb i Ulkebøldam, som blev stærkt forurenet – og forureningen bredte sig til Augustenborg, hvor der nu er forbud mod at bade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...