Måske er en el-palleløfter årsag til branden hos Omnicon

4. august 2021 112

Politiets brandteknikere har tirsdag været på Omnicon på Stødagervej i Sønderborg for at finde frem til årsagen til den store brand i sidste uge.

“Foreløbig ser det ud til, at branden er startet i en el-palleløfter”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

“Det er sådan, det foreløbig ser ud, men der mangler stadig nogle undersøgelser, så det ligger ikke helt fast”, siger han.

Onsdag aften begyndte branden hos Omnicon ogSønderborg Brand og Redning ik hjælp fra de frivillige brandmænd fra Broager, Ullerup, Augustenborg/Bro, Hørup og Sydals – og der kom en stigevogn fra Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt.

Vand fra slukningen af branden løb i Ulkebøldam, som blev stærkt forurenet – og forureningen bredte sig til Augustenborg, hvor der nu er forbud mod at bade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...