Måske kan der tyvstartes på skøjtebanen

Arkivfoto
Arkivfoto
28. november 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Det arbejdes ihærdigt på Nordre Havnegade ved siden af Christian X Bro for at gøre isenkram og is klar til den store åbning af Sønderborg Skøjtebane. Alt skal være klar senest 7. december, hvor isen officielt indvies.

Hvis vejret – og ikke mindst temperaturerne – tillader det, er der gode chancer for, at skøjtebanen kan tyvstarte sæsonen. Hvis isen kan bære, kan man allerede 2. december klokken 14 – 17 prøvekøre banen, der den dag lukker klokken 17. Derefter er det med forbehold for vejret muligt at skøjte fra og med 5. december klokken 14 inden for almindelig åbningstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den officielle åbningsfest med musik, tale og godteposer foregår 7. december klokken 12. Allerede klokken 11.50 varmer Michael Vognsen de fremmødte op med julemusik. Herefter overtager Charlotte Riis Engelbrecht mikrofonen og byder velkommen til store og små. Hun efterfølges af selveste Julemanden, der deler slikposer ud til de første 125 børn, hvorefter de dygtige skøjteløbere fra Vojens indtager isen.

Klik på skøjtebanens banner på forsiden af Sønderborgnyt.dk og følg med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...