Mænd anholdt for omfattende tyveri, narko og våben

14. juni 2019 112

Torsdag anholdt politiet nogle mænd fra Sønderborgområdet og det var i forbindelse med efterforskningen af et omfattende tyveri fra Hotel Alsiks lager på kasernen i Sønderborg.

“Der er også noget narkotika i sagen og derfor fremstiller vi de to mænd, så de kan blive varetægtsfængslet”, siger Jens-Peter Rudbeck fra Politiet.

Den ene mand er en 22-årig kending og den anden er en mand på 34 år.

“Den 34-årige sigtes efter våbenloven, narkotikaparagraffer og for indbrud”, siger Jens-Peter Rudbeck, som ikke vil fortælle yderligere om sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det giver jo ikke mening, at vi fremstiller to mand for en dommer, hvis samtidig giver alle oplysninger til offentligheden”, siger Jens-Peter Rudbeck.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...