Magtens Korridorer klar til Nordalsfestival

15. januar 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I juni ruller Nordalsfestivalens 36. udgave, som indtil videre bla. byder på Kim Larsen, Suspekt, Stine Bramsen, Johnny Madsen, Joey Moe, Djämes Braun og mange flere. Nu er festivalen klar med endnu en runde navne.

Magtens Korridorer. Pressefoto

Magtens Korridorer. Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ene er Magtens Korridorer, som i 2015 kunne fejre tiendeåret for udgivelsen af debut- og gennembrudspladen ”Friværdi”, meldes bl.a. klar til sommerens festival.

Også de tyske dance-specialister i ItaloBrothers er kommet på plakaten. Duoen startede tilbage i 2005, og har siden været bagmænd for stribevis af massive dansegulvshits såsom ”Colours of the Rainbow”, ”Moonlight Shadow”, ”Love is on Fire” og mange andre.

I den helt anden grøft kan festivalen i år også præsentere den amerikanske blueslegende Lloyd Jones. I mere end et kvart århundrede har Lloyd Jones prydet den amerikanske bluesscene som både udøvende kunstner og sangskriver for ItaloBrothers - press 2015nogle af de allerstørste i genren. Til sommer gør han stop på Nord-Als Musikfestival sammen med hans faste danske legekammerater i Shaky Ground, som er et af de mest rutinerede backingbands indenfor roots- og blues-genrene herhjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste navn i denne runde er det østjyske ”beatorkester” Hverdagens Helte. Bag dette nye projekt står 3 garvede musiker med fortid i bla. The Broken Beats og Peter Sommer-band, som nu har kastet sig over den dansksprogede folk-pop. ”Heltene” er i 2016 ude med debuten ”Der Sker Noget Om Lidt”.

Billetter kan købes på musikfestival.dk og i Arbejdernes Landsbank, Nordals.

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...