– Mand forsøgte at hive bukserne af min 13-årige datter

30. august 2016 112

Pernille Vejltoft fra Nordborg undrer sig over, at Politiet har fortalt SønderborgNYT om blotteriet i Nordborg, hvor en mand har svinget sit lem foran en gruppe skoledrenge.

“Samme mand sagde for flere dage siden til min 13-årige datter, der sad og ventede på bussen ved endestationen i Nordborg, at hun var en luder. Han tog fat i hende og tog hendes ene sko. Hun løb efter ham, men så tog han hende på brysterne og forsøgte at hive bukserne af hende”, siger Pernille Vejltoft til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun synes, at det er noget mere voldsomt end, at han stod og svingede med sit lem.

Hendes datter kom med bussen til skole og var noget rystet.

“Heldigvis tog de sig rigtigt godt af hende og der blev ringet til mig. Skolen fortalte, at episoden skulle meldes og det gjorde vi så”, fortæller moderen.

“Jeg vil lige skynde mig at sige, at manden altså er dansk, så asylansøgerne ikke får skylden”, siger hun.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...